Laminaat leggen

Een gemakkelijke manier van het mooi maken van uw vloer is door laminaat te leggen. Dit kunt u vaak eenvoudig zelf doen, maar u kunt ook een specialist op het gebied van vloeren inschakelen. Doordat dit materiaal zo populair is, is het in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een variant die bij uw smaak en wensen aansluit. Daarnaast is er laminaat verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een soort is die binnen uw budget valt. Bent u op zoek naar laminaat en wilt u dit laten leggen? Schakel dan een professional op het gebied van vloeren in, hij voert het werk voor u uit tegen lage prijzen.

Voordelen laminaat

Laminaat heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een warme uitstraling, is het makkelijk te leggen en is het verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijsklassen waardoor er altijd een variant is die bij uw wensen past. Daarnaast is het slijtvast en kan het wel een stootje hebben en het is makkelijk schoon te maken. De nieuwere vormen van laminaat zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming. Wel kan het voor meer geluid zorgen, maar wanneer u zorgt voor een goede ondervloer is dit probleem makkelijk te voorkomen. Wanneer u laminaat wilt laten leggen, voert een specialist dit graag voor u uit.

Onderhoud nieuwe vloer

Wanneer u een mooie vloer laat leggen, wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Doordat laminaat om vrij weinig onderhoud vraagt, is het makkelijk in onderhoud en kunt u uw vloer dus lang mooi houden. Af en toe schoonmaken met een licht vochtige doek is vaak al voldoende. Wanneer u last heeft van hardnekkig vuil, maak dan gebruik van een speciaal schoonmaakmiddel. Om krassen te voorkomen, is het verstandig om te kijken naar speciale doppen voor onder de poten van uw tafel en stoelen. Een specialist op het gebied van vloeren vertelt u graag meer over het onderhouden van vloeren.

Zelf leggen of specialist inschakelen?

Wilt u een nieuwe vloer? Dan heeft u de optie om dit zelf te leggen, maar u kunt ook een specialist inschakelen. In principe is het goed te doen om laminaat zelf te leggen. Wanneer u de leginstructies van te voren goed doorleest en eventueel een stappenplan volgt, kan het bijna niet fout gaan. Als u zelf niet erg handig bent, of wanneer u het leggen van de vloer liever aan een specialist overlaat, schakelt u gemakkelijk een specialist van Hatibo vloeren in. Denk hier voordat u uw vloer aanschaft over na, zodat u eventueel rekening kan houden met uw budget.